اجرای سقف کاذب تهران
سقف کاذب یکی از انواع مختلف سقف است که به دلیل زیبایی، تنوع و ویژگیهایی که دارد. امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته و در محیطهای گوناگون قابل اجرا خواهد بود. با توجه به اهمیت اجرای این سازه و کاربرد فراوانی که دارد بهتر است هنگام به کارگیری آن از افرادی که مهارت کافی را دارند. استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم در رابطه با اجرای سقف کاذب مطالبی را بیان کنیم.
معرفی سقف کاذب
منظور از سقف کاذب سقفی است که به اسکلت سازه متصل خواهد شد و بار را به آن منتقل میکند.
در حقیقت سقف کاذب یک نوع سقف غیر سازه است که با مصالح مختلفی نظیر چوب، شیشه، گچ، فلز، پارچه و PVS قابل اجرا خواهد بود.
به این نوع سقفها به عنوان سقف ثانویه و یک نوع پوشش برای زیر سقف اصلی نصب شده و در واقع خود آن جزو سقف اصلی محسوب نمیشود.
سقف کاذب به منظور عایقبندی در برابر حرارت، صوت، پوشش تاسیسات سقف اصلی یا زیبایی محیط مورد نظر کاربرد دارد. بنابراین این نوع سقف در محیطهای مثل آشپزخانه، اتاق خواب، سرویس بهداشتی و…بکار برده میشود.
این سقفها بسیار با دوام و قابل رنگآمیزی خواهند بود.
در اجرای سقف کاذب علاوه بر این که در زمان ساخت امکان پیادهسازی آن وجود دارد کارخانههای متعددی نیز در تولید و ساخت آن به صورت آماده فعالیت دارند.
بنابراین میتواند هر کدام از انواع این محصول را بر اساس نیاز خود تهیه کنید. روش ساخت این نوع سقف به دو دسته تقسیم میشود که شامل موارد زیر خواهند بود.
سقف کاذبی که به صورت تایل اجرا خواهد شد.
سقف کاذبی که به صورت یکپارچه و پیوسته اجرا میشود.
نحوه اجرای سقف کاذب
اجرای سقفهای کاذب در دو بخش اصلی به صورت نصب پنل و تایل و نصب شبکه فلزی انجام میشود.
نحوه نصب این سقف در انواع کچی ساده، طلقی، پی وی سی و… به یک روش انجام خواهد شد.
اما شاید برای نصب هر کدام از تجهیزات و ابزار متفاوتی استفاده شود. برای اجرای سقف کاذب باید مراحل مختلفی طی شود که به شرح زیر خواهد بود.
مرحله اول: هنگام اجرای سقف کاذب ابتدا باید چیدمان تایلهای روی سقف مشخص شود. تا بر اساس آن طرح مورد نظر را اجرا کنید. همچنین محل تایلها، ارتفاع سقف، مدل و طرح مورد نظر باید تعیین شود. ارتفاع مناسب برای سقف کاذب بین ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر پایینتر از سقف اصلی است.
مرحله دوم: بعد از ترسیم و تعیین نقشه باید نصب نبشیها انجام شود. که دور تا دور دیوار اصلی به عنوان سازه باربر نبشیها باید نصب شوند. ب
رای اجرای دقیق آن و ارتفاع مناسب بر اساس نقشه محل نبشی را روی دیوار علامت زده برای این کار میتوان از تراز استفاده کرد.
مرحله سوم: در مرحله بعد برای نیز پس از نصب نبشیها باید سازهها و آویزها را نصب کنید. سازههای سپری نیز بر اساس شیوه چیدمان تایلها روی نبشیها به صورت عمودی قرار خواهد گرفت.
مرحله چهارم: در پایان نوبت به نصب تایلها روی آویزها میرسد که باید یکی یکی و با دقت تایلها روی آویزها قرار بگیرند.
انواع سقف کاذب
سقف کاذب دارای مدلهای مختلفی هستند که هر کدام از ویژگیهای خاصی برخوردار خواهند بود. در واقع تنوع در آن موجب محبوبیت و استقبال از سقف کاذب شده است. به صورت کلی سقف کاذب به دو دسته تقسیم شدهاند که عبارتند از:
سقف کاذب ثابت: این نوع سقف قابلیت جابجایی را ندارد و در واقع به صورت ثابت طراحی شدهاند. سقف کاذب ثابت شامل دو دسته دکوراتیو و ساده است.
سقف کاذب متحرک: این نوع از سقفهای کاذب به سقفهای اطلاع میشود که در آنها قابلیت جابجایی، دسترسی به تجهیزات پشتی یا تعویض وجود دارد.
سخن پایانی
معمولا سقف یکی از ارکان مهم و اصلی در ساخت و ساز هر خانهای به شمار میرود. که امروزه یکی از پرکاربردترین و راحتترین نوع اجرای سقف سقفهای کاذب هستند. به دلیل تنوع در این سقفها میتوان برای هر نوع سلیقه، طرح و مدل مختلف استفاده شود. بهتر است قبل از نصب سقف کاذب آشنایی کامل در مورد آن داشته باشید. که در این مطلب سعی کردیم به برخی موارد و نکات مهم در رابطه با اجرای سقف کاذب اشاره کنیم.
بدون دیدگاه